Hledáme optimální cesty pro vaši firmu

Právní služby v kontextu vašeho podnikání

Jsme VIA IURIS, advokáti podnikatelů

Jsme advokátní kancelář se zaměřením na právo pro firmy a nefinanční audity. Nenabízíme služby vytržené z kontextu. Na vše se díváme optikou vašeho byznysu. A proto neřešíme jenom smlouvy nebo žaloby. Hledáme pro vaše podnikání optimální cestu ve spolupráci s daňaři, investičními poradci nebo mediátory. Tak aby byla vždy zajištěna kontinuita podnikání.
VÍCE O NÁS

Právní služby pro firmy

Dokumenty právně správně jsou základem dlouhodobě funkčního podnikání. Neberte je na lehkou váhu a raději uzavírejte takové dohody, které vaši společnost do budoucna neohrozí.
Pro malé i střední firmy může být vlastní právní oddělení velký luxus. S našimi službami externího právního oddělení můžete využívat služeb advokáta v takové míře, kterou právě potřebujete.
PRÁVNÍ SLUŽBY PRO MOJI FIRMU

Pomáháme mladým advokátům

Jste samostatný advokát na startu své kariéry a hledáte reprezentativní sídlo? Oceníte prima kolektiv a seniorní rady na dosah? Přidejte se k našemu týmu v kancelářích v Praze 10.
CHCI DO TÝMU
Pomáháme mladým advokátům
Právo v kontextu byznysu Přicházíme s řešením Spolupracujeme s odborníky

Do vaší společnosti pomůžeme zavést

Nejvyužívanější služby

Proškolíme vás

Píšeme pro Vás

3 důvody proč by se měly malé a střední podniky (SME) zajímat o ESG?

ESG není jen povinností pro velké korporace. Zde jsou tři klíčové důvody, proč by měly i SME vidět v dobrovolném ESG reportingu obrovskou příležitost: 1️⃣ Zlepšení konkurenceschopnosti a přístup k financím Podniky, které se řídí principy ESG, mají větší šanci získat finanční podporu a přístup k investicím. To znamená nejen konkurenční výhodu, ale i příležitost…

ČÍST VÍCE

Je ESG greenwashing?

“Jako jo, idea hezká, ale mně celej ten humbuk kolem toho ESG přijde zase jenom jako další vymývání mozků a natírání všeho možnýho na zeleno…” Poměrně častý názor na věc. A to (pro mě trochu překvapivě) i od lidí, pro které je udržitelnost a udržitelný rozvoj a růst životním stylem už mnoho (desítek?) let. Od…

ČÍST VÍCE

Jaký je rozdíl mezi ESG a CSR?

Pokud jste už něco málo slyšeli o ESG a máte blízko ke korporátní zkušenosti, možná vám to zavání agendou, která se už leta zkrývá pod zkratkou CSR. Pojďme si dnes vysvětlit, jaký je mezi tím rozdíl. Udělejme si pořádek ve zkratkách CSR neboli corporate social responsibility je v současné době pojem, který reprezentuje aktivity, kterými…

ČÍST VÍCE

Jak vám můžeme pomoci?

Rychle napsat je lepší, než se dlouho rozmýšlet. I když jsme advokáti, nemusíte se nás bát. Popište ve stručnosti svůj problém nebo otázku a my se v nejbližší možné době ozveme.

Po - Pá | 9 - 17 hod.